Despre noi

[mi – nú] = (persană) „paradis” sau „rai”

MINOO înseamnă orice lucru bun, frumos, blând, vesel, pașnic, orice vă duce cu gândul la paradis. Astfel dorim să fie și experiența dumneavoastră alături de noi.

Suntem o echipă de artiști pasionați de îmbinarea designului sofisticat și creativ, a tipografiei fine, a măiestriei înalte și a materialelor de lux menite să reflecte starea de spirit și personalitatea clienților noștri. Ne face plăcere să avem o legătură reală cu clienții noștri și vrem ca împreună să creăm opere de artă cu adevărat spectaculoase, de care să vă amintiți cu drag!

Conceptul nostru a pornit de la dorința de a aduce pe piața din România diversitate de exprimare prin invitații, design grafic și produse de papetărie care să reflecte un stil minimalist dar totuși elegant. Ne dorim de asemenea să fim o punte prin care clienții noștri să aibă posibilitatea de libertate în exprimare, iar viziunea lor să prindă contur prin design-ul oferit de noi.

Pasiunea este ceea ce determina perfectiunea noastra!

Inspirația în ceea ce privește designul produselor, o regăsim în absolut orice domeniu din jurul nostru, precum arhitectura, designul interior, îmbrăcămintea, bijuteriile, natura, samd.

Produsele MINOO sunt destinate unei game variate de evenimente sociale și celebrări, cum ar fi nunți, aniversări, zile de naștere, baby shower-uri, cocktail-uri, petreceri corporate și private, petreceri pentru copii, petreceri tematice sau orice altă ocazie care necesită o invitație, dar de asemenea oferim și servicii de branding, logo, cărți de vizită și alte colaborări creative pe această ramură.